Дограмата БГ

Дограми

Тук може да разгледате подробна информация за всички производители на профилни системи за изработка на прозорци, които сме преценили, че заслужават внимание и заслужават да бъдат монтирани под нашето име. Всяка марка се  е позиционирала на пазара в различен ценови сегмент и се конкурира с останалите участници в него. Цената често пъти е сигурен знак за качество, но ако бюджетът Ви не стига за най - високо качество търсете марката, която най-добре Ви пасва,  като се ориентирате по навигаторите за цена и качество. Тези ориентири и рейтинг са изработени от наши специалисти след задълбочени съвещания между технически и търговски отдел и не са на база мнения на клиенти. Най -добра представа за стойността на Вашата нова дограма може да добиете след като получите оферта чрез нашата специфична форма за запитване или в някой от нашите офиси.


3 стъпки, които да направите за да получите оферта или 5 стъпки, които да направите за да получите дограма:


1. Разгледайте кратката информация за всяка марка като се ръководите от нуждите Ви (дограма за дома, за офиса, за жилищна сграда, за производствена сграда, за стълбищни клетки...) и изберете необходимото ниво на качество. Това ще направи избора Ви по - лесен.

2. След като направите своят избор на марка (или марки, не се притеснявайте да направите запитване за няколко различни марки, между които се колебаете) е време да разгледате профилните и системи за да изберете профил, който пасва на изискванията Ви за енергийна ефективност, възможност за стъклопакети и визия.

3. Тъй като 75% от прозореца е стъкло, а тази страница се занимава с производителите на pvc елементите, ще трябва за малко да Ви прехвърлим към нашата страница занимаваща се със стъкла и стъклопакети, за да направите и този избор. Сега вече сте готови да направите своето запитване и да получите оферти за различните марки, на които сте се спряли. Когато попълвате формата за запитване ще трябва да знаете приблизителни размери на Вашите прозорци. За максимална точност вземете размерите от външната страна на прозореца (разбира се след одобрение на офертата наш специалист ще вземе точните размери), а ако Ви затруднява не се притеснявайте да измерите отвътре.

4. След като офертите са пред Вас е време да направите избор. Там ще намерите технически характеристики и цени за всеки отделен прозорец. След като претеглите офертите и вземете решение е време да ни уведомите на коя оферта сте се спрели. Ние ще изпратим специалист в удобно за Вас време, за да вземе работните размери. Добра идея е да сте там, а не да оставяте човек. Тази мярка е с цел да обсъдите детайли и въпроси, които изникват пред окото на специалист и да Ви бъде разяснено лично всичко, което трябва да очаквате при монтажа.

5. Подписвате своят договор за изработка, доставка и монтаж на дограма и в срок до 10 работни дни Вашата нова дограма ще си е на мястото. 3 дни преди монтажа ще бъдете уведомени по телефона за точната дата на монтажа и приблизителен час на пристигане на монтажната група. След завършване на строително монтажните работи подписвате приемо - предавателен протокол, който е Вашата гаранционна карта. Честито!!! Имате си дограма.


 

Дограми

 -

 -

Код за сигурност:

*Моля въведете кода от изображението:

Уеб дизайн, изработка, поддръжка и SEO оптимизация от Максофт

Дограмата БГ

Attention!
dogramata.bg
is not active

Съдържанието на тази страница е архивирано за Вас благодарение на Максофт







Начало /  / Дограми