Дограмата БГ

Окачени фасади, фасадни системи

Продукти - Фасади

Фасадни системи на гръцката компания EXALCO

  • Система за полуструктурни / структурни окачени фасади с видима 12-милиметрова суха фуга
    Клапите не увеличават контура, като горният хоризонтален шарнир се организира на практика от самите профили на системата. Отваряемостта се постига чрез поставяне на дръжка към съответната клапа, която ще се отваря. Това е възможно по всяко време, дори след завършване на конструкцията, бързо и без големи разходи. Голямото разнообразие на специални профили предлага възможност за перфектни конструкции и покрива изцяло изискванията на статиката. Системата е много добре защитена от проникването на вода посредством 3 еластични водонепроницаеми уплътнителя EDPM.
  • ALPIN 6000. Класическа окачена фасада с хоризонтална и вертикална видима капачка отвън
    Има възможност за силиконова фуга по едно от направленията. С разнообразието си от профили серията покрива всички архитектурни и производствени нужди.
  • Система PR 50 - капачкова 50мм олекотена система


Технически характеристикиУеб дизайн, изработка на сайт, поддръжка и SEO оптимизация от Максофт

Дограмата БГ

Attention!
dogramata.bg
is not active

Съдържанието на тази страница е архивирано за Вас благодарение на Максофт

окачени фасади

Окачени фасади от Чех Пласт. Фирма Чех Пласт за по-добрата дограма и фасада.  окачени фасади  chehplast.com  »  


еталбонд

Вентилируеми фасади от висококачествен строителен материал. Защо да изберем еталбонд? Еталбонд е композитен строителен материал, който е съставен от полиетилен, двустранно слепен с финни листове алуминий. Etalbond облицовки от chehplast Вентилируеми фасади от висококачествен строителен материал. 
Защо да изберем  еталбонд?
Еталбонд е композитен строителен материал, който е съставен от полиетилен, двустранно слепен с финни листове алуминий. Etalbond облицовки от chehplast  еталбонд  chehplast.com  »  


вентилируеми фасади

Дограми, профили, дишащи и вентилируеми фасади, вентилационни системи. Новото в строителството от Чех Пласт, най-предпочитаната и посещавана фирма за дограма и фасади на световният пазар. ТОП - Съвремененният начин за облицовки и изолации на сгради и фас  вентилируеми фасади  chehplast.com  »  
Начало /  / Окачени фасади