Dogramata.bg Dogramata.bg
НачалоЗа дограматаКаталогСтатииПромоцииЗапитванеКонтакти
дивизии:
Защита

Решения - Защита

Прозорците, балконските врати и вътрешния двор са най-уязвимите точки. Статистиката показва: първите минути са най-важните за Вашата сигурност. Ако крадците не успеят да преодолеят мерките за сигурност в първите няколко минути, в повечето случаи те ще се откажат от опита си.

Всички наши профили осигуряват сигурност поради здравина, която защитава ефективно срещу нежелани гости, дори и без допълнителни разходи. Съвременните мулти-камерни технологии, с голяма конструктивна ширина и здрави, стоманени усилвания, гарантират сигурност и устойчивост на износване за неопределено време. Профилните системи с по-щедро оразмерени отстояния позволяват използването на ''секюрити'' стъкло. В допълнение към основната сигурност, може да се подсигурите чрез закупуването на специални приспособления: противозломен обков, взлом-устойчиви стъкла и заключващи се дръжки - в зависимост от Вашите нужди.

Нашите профилни системи са изключително стабилни и могат да издържат на големи натоварвания. Със специални приспособления, стъкла и дръжки, те могат да бъдат направени противовзломни, дори и според най-строгите критерии за сигурност и за устойчивост на кражба - клас WK2.

Специалист на DOGRAMATA ще Ви консултира и ще намери за Вас точната комбинация от профилна система, обков, стъкла и аксесоари за постигане на максимална сигурност.

 

 -