Дограмата БГ

Защита за прозорци, секюрити обков

Решения - Защита

Прозорците, балконските врати и вътрешния двор са най-уязвимите точки. Статистиката показва: първите минути са най-важните за Вашата сигурност. Ако крадците не успеят да преодолеят мерките за сигурност в първите няколко минути, в повечето случаи те ще се откажат от опита си.

Всички наши профили осигуряват сигурност поради здравина, която защитава ефективно срещу нежелани гости, дори и без допълнителни разходи. Съвременните мулти-камерни технологии, с голяма конструктивна ширина и здрави, стоманени усилвания, гарантират сигурност и устойчивост на износване за неопределено време. Профилните системи с по-щедро оразмерени отстояния позволяват използването на ''секюрити'' стъкло. В допълнение към основната сигурност, може да се подсигурите чрез закупуването на специални приспособления: противозломен обков, взлом-устойчиви стъкла и заключващи се дръжки - в зависимост от Вашите нужди.

Нашите профилни системи са изключително стабилни и могат да издържат на големи натоварвания. Със специални приспособления, стъкла и дръжки, те могат да бъдат направени противовзломни, дори и според най-строгите критерии за сигурност и за устойчивост на кражба - клас WK2.

Специалист на DOGRAMATA ще Ви консултира и ще намери за Вас точната комбинация от профилна система, обков, стъкла и аксесоари за постигане на максимална сигурност.

 


 -

 -
Уеб дизайн, изработка, поддръжка и SEO оптимизация от Максофт

Дограмата БГ

Attention!
dogramata.bg
is not active

Съдържанието на тази страница е архивирано за Вас благодарение на Максофт





лицензирана транспортна фирма

Сигурност, комфорт, удобство! Лицензирана транспортна фирма Олимпия ЕООД. Спедиция, доставка, логистика, международен транспорт. Сигурност, комфорт, удобство!
Лицензирана транспортна фирма Олимпия ЕООД. Спедиция, доставка, логистика, международен транспорт.  лицензирана транспортна фирма   www.olympiatrans.com  »  




Начало /  / Защита