Attention!
dogramata.bg
is not active

Съдържанието на тази страница е архивирано за Вас благодарение на Максофт
Избрани сайтове сигурност

 • Металотехника ООД: каси и сейфове, банково оборудване Металотехника ООД - производство и търговия с огнеупорни каси, сейфове, банково оборудване, каси за магнитини носители, сейфове ...

 • Select Asset Management Селект Асет мениджмънт ЕАД управлява дейностите по набиране на парични средства чрез публично предлагане и обратно изкупуване на ...

 • Дограмата БГ

  Защита за прозорци, секюрити обков

  Решения - Защита

  Прозорците, балконските врати и вътрешния двор са най-уязвимите точки. Статистиката показва: първите минути са най-важните за Вашата сигурност. Ако крадците не успеят да преодолеят мерките за сигурност в първите няколко минути, в повечето случаи те ще се откажат от опита си.

  Всички наши профили осигуряват сигурност поради здравина, която защитава ефективно срещу нежелани гости, дори и без допълнителни разходи. Съвременните мулти-камерни технологии, с голяма конструктивна ширина и здрави, стоманени усилвания, гарантират сигурност и устойчивост на износване за неопределено време. Профилните системи с по-щедро оразмерени отстояния позволяват използването на ''секюрити'' стъкло. В допълнение към основната сигурност, може да се подсигурите чрез закупуването на специални приспособления: противозломен обков, взлом-устойчиви стъкла и заключващи се дръжки - в зависимост от Вашите нужди.

  Нашите профилни системи са изключително стабилни и могат да издържат на големи натоварвания. Със специални приспособления, стъкла и дръжки, те могат да бъдат направени противовзломни, дори и според най-строгите критерии за сигурност и за устойчивост на кражба - клас WK2.

  Специалист на DOGRAMATA ще Ви консултира и ще намери за Вас точната комбинация от профилна система, обков, стъкла и аксесоари за постигане на максимална сигурност.

   


   -

   -