Дограмата БГ

Да се предпазим от крадци докато сме на море

Факт:
„Мен ме обраха преди две нощи. Живея в тристаен в Люлин, на първи етаж, осветен вход на главната улица. Легнахме си около 23 часа със съпругата ми, а синът ми в другата спалня. В 4 часа съпругата ми става за работа и ме буди, че й няма телефона, чантата и зарядното от хола. Оказва се, че и моят телефон го няма. Откривам кални следи от прозореца на кухнята до хола и обратно (прозореца е висок над 4 м.). Обадих се на 112 и тръгнах да обикалям кофите за боклук в района, за да видя дали поне документите няма да намеря…”

Ако не искате това да се случи с Вас, осигурете дома си с противовзломен обков.


Факт:
Българите чакат да се случи белята и чак след това предприемат мерки.

Не чакайте да се случи непоправимото!
Не се надявайте крадците да влязат у съседите!
Действайте сега!


Защитата на Вашите прозорци Дограмата БГ гарантира с поставянето на противовзломен обков за всички видове профили и прозорци, допълнително заключване на дръжките и резетата и аларми.
227. Новини - Да се предпазим от крадци докато сме на море
Алармата работи със сензор, който се активира, когато двата компонента са разделени един от друг. Поставя се от вътрешната страна на дограмата. При отваряне на прозореца от нежелан гост, алармата пищи достатъчно силно, че да я чуете дори ако сте в другата стая и телевизорът е увеличен.

Ако път Ви предстои лятна ваканция на морето и жилището Ви ще остане необитаемо Ви предлагаме решения в областта на секюрити обкова.
228. pic33.jpg
В областта на пасивната защита фирма SIEGENIA предлага нова модулна система S-ES. В основният вариант на безопасност долният ъгъл VSU S-ES FH и противозломния насрещник създават надеждна защита в долния ъгъл на прозореца, от страната на дръжката. Благодарение на вградения повдигач-крило се гарантира безупречна работа на крилото във всички режими.
По желание нивото на противозломна безопасност се увеличава до степен WK1 по DIN V ENV 1627ff и AhS по Ral-RG 607/13 (във всички ъгли се монтират противозломни S-ES). Гърбовидната пътека S-ES издържа натоварване на опън от 1500 кг. Изключително внимание е обърнато на обработката на повърхността - в стил Хай Тек - Титан Сребро.
Клиента получава повишена антикоризионна устойчивост, приятен сребърен блясък придава съвременен дизайн на повърхността. СЕКЮРИТИ ОБКОВ - МНОГОТОЧКОВО ЗАКЛЮЧВАНЕ.

Новини - Да се предпазим от крадци докато сме на море


Уеб дизайн, изработка, поддръжка и SEO оптимизация от Максофт

Дограмата БГ

Attention!
dogramata.bg
is not active

Съдържанието на тази страница е архивирано за Вас благодарение на Максофт







Начало /  / Да се предпазим от крадци докато сме на море