Attention!
dogramata.bg
is not active

Съдържанието на тази страница е архивирано за Вас благодарение на Максофт

Разберете как и чрез какво да ребалансирате и пречистите енергийната система на тялото си с помощта на схемата за енргийните меридиани   » www.barep.org 


Кои и какви са оригиналните техники от енергийната психология, Техниките за емоционална свобода, Пренареждане на Матрицата и др.   » www.barep.org 


тес книга - Книги за енергийна психология- ТЕС, на български език   » www.barep.org 

Дограмата БГ

Първа крачка към енергийна ефективност

Новини - Първа крачка към енергийна ефективност

"Евродокладът по околната среда за България от този година категорично затвърди факта, че страната ни е "шампионът" на ЕС по енергийна неефективност. Енергията, използвана за производството на единица брутен вътрешен продукт в България, е около 5 пъти над средното за ЕС, а сравненията със съседна Румъния например показват близо 1/3 по-висока енергийна интензивност на нашата икономика. Причините за тези резултати са комплексни - амортизираният жилищен фонд, слабата информираност на бизнеса и гражданите за съществуващи финансови облекчения за намаляване на енергийната консумация."

Направете първата крачка към енергийната ефективност на Вашето жилище. Сменете дограмата!
Дограмата БГ може да Ви предложи пвц и алуминиева дограма на всички водещи производители в световен мащаб. Имаме решение за всяка нужда, а нашите служители ще Ви дадат компетентни съвети относно избора на дограма.

Ценовата ни политика е ориентирана към това да има изгодно решение за всеки. Ако нямате готовност с парични средства можете да се възползвате от различните кредити за дограма, както и от програмата REEC за енергийна ефективност, с която може да получите до 30% безвъзмездна финансова помощ.