Дограмата БГ

Първа крачка към енергийна ефективност

Новини - Първа крачка към енергийна ефективност

"Евродокладът по околната среда за България от този година категорично затвърди факта, че страната ни е "шампионът" на ЕС по енергийна неефективност. Енергията, използвана за производството на единица брутен вътрешен продукт в България, е около 5 пъти над средното за ЕС, а сравненията със съседна Румъния например показват близо 1/3 по-висока енергийна интензивност на нашата икономика. Причините за тези резултати са комплексни - амортизираният жилищен фонд, слабата информираност на бизнеса и гражданите за съществуващи финансови облекчения за намаляване на енергийната консумация."

Направете първата крачка към енергийната ефективност на Вашето жилище. Сменете дограмата!
Дограмата БГ може да Ви предложи пвц и алуминиева дограма на всички водещи производители в световен мащаб. Имаме решение за всяка нужда, а нашите служители ще Ви дадат компетентни съвети относно избора на дограма.

Ценовата ни политика е ориентирана към това да има изгодно решение за всеки. Ако нямате готовност с парични средства можете да се възползвате от различните кредити за дограма, както и от програмата REEC за енергийна ефективност, с която може да получите до 30% безвъзмездна финансова помощ.Уеб дизайн, изработка на сайт, поддръжка и SEO оптимизация от Максофт

Дограмата БГ

Attention!
dogramata.bg
is not active

Съдържанието на тази страница е архивирано за Вас благодарение на Максофт

Чех Пласт - официален предствител на Рехау дограма в София! Рехау дограма в София от фирма Чех-Пласт.  рехау София  chehplast.com  »  


Важно е да знаем каква дограма да изберем за къщата или апартамента. Чех-Пласт е сертифициран производител на дограма и оторизиран Rehau партньор за дограма.  дограма  chehplast.com  »  


Висококачествена дограма от chehplast.com най-предпочитаната в София община София и районите - зони на София град, София град и всичко за и от дограма София. Поръчки, монтаж и поддръжка на дограма в София от Чех Пласт. Чех Пласт - винаги на среща  дограма София  chehplast.com  »  


PVC дограма Рехау е сред лидерите на пазара. Поръчайте от ТОП фирма Чех Пласт! Чех-Пласт с висококачествена пвц дограма Рехау София  пвц дограма Рехау София  chehplast.com  »  


Фирма chehplast.com и Рехау представят Най-новата, модерна, предпочитана, търсена-алуминиева дограма, в най-посещаваната chehplast.com до вас когато ви трябва Алуминиева дограма и профили exalco, alumil, etem, schuco от производител. Дограмата за вас  алуминиева дограма  chehplast.com  »  


Уют и красота за дома! Избор на дограми, видове, модели, цветове на дограми за вашият дом от Чех- Пласт. Chehplast - дограми. Производство, монтаж, поддръжка на дограма от Чех-Пласт. Чех Пласт най-добрият избор за дограма. Дограми от Чех Пласт.  дограми  chehplast.com  »  


Висококачествена немска дограма от фирма Чех Пласт - най-предпочитаните в строителството. PVC дограма от Чех-Пласт. Чех Пласт за вашата немска PVC дограма  немска PVC дограма  chehplast.com  »  


Фирма Чех Пласт е сертифициран производител дограма. pvc, алуминиева дограма. Кой е най-добрият, най-предпочитаният производител за дограма? Чех-Пласт, за вас и вашата дограма.  производител дограма  chehplast.com  »  


Какво, как, каква, къде и защо дограма ce знак - chehplast.com. Стъклопакетите на Чех Пласт са серифицирани с CE знак. СЕ знак дограмата. Дограма със сертификат за качество. Какво означава се знак?.  дограма ce знак  chehplast.com  »  


Защо, какво, каква и как е Рехау - дограма Rehau от chehplast.com. Защо е най-предпочитана и търсена дграма в стройтелството, и домакинството? Дограма Rehau от Чех Пласт.. Немско качество от Рехау дограма. От Чех Пласт. Директни вносители на Рехау догра  дограма Rehau  chehplast.com  »  
Начало /  / Първа крачка към енергийна ефективност