Дограмата БГ

Ролетна гаражна врата

 

РОЛЕТНИ ГАРАЖНИ ВРАТИ

Ролетните гаражни врати са с топлоизолация. Предназначени са както за единичен или двоен гараж, така и за общ вход към много гаражни клетки.

Произвеждат се от алуминиев максиламел 77 х 19мм с полиуретанов пълнеж;

С високи шумо- и топлоизолиращи показатели;

Стандартните цветове са бял, кафяв, сив, златен дъб, орех и махагон. Също така се предлагат и други възможности от каталога по RAL;

Задвижването става посредством двигател, управляван от бутон, електрически ключ или дистанционно управление.

 

 

 -
 -
 -

 -
 -
Уеб дизайн, изработка на сайт, поддръжка и SEO оптимизация от Максофт

Дограмата БГ

Attention!
dogramata.bg
is not active

Съдържанието на тази страница е архивирано за Вас благодарение на Максофт

премахване на двойна брадичка

Нов 30минутен метод, за премахване на двойна брадичка - гуша, увиснала кожа по шията и врата в център по естетика Персона Нов 30минутен метод,  за премахване на двойна брадичка - гуша, увиснала кожа по шията и врата в център по естетика Персона  премахване на двойна брадичка   www.persona.bg  »  


превоз на неопасни течни товари

Превоз на неопасни течни товари по ADR за страната и чужбина от врата до врата. Превоз на неопасни течни товари по ADR за страната и чужбина от врата до врата.  превоз на неопасни течни товари  www.olympiatrans.com  »  


pvc дограма rehau

Чех Пласт и pvc дограма rehau - необятните възможности в избора на най-добрият вид дограма за вашият дом, офис, ресторант, хотел, зимна градина! rеhаu прозорци и врати за дома, градината, офиса, хотела  pvc дограма rehau  chehplast.com  »  
Начало /  /  /  / Ролетна гаражна врата