Дограмата БГ

Промоция на Ка стъкло

ВЛАГА... КОНДЕНЗ… МУХЪЛ...

Спестете си тези неприятности с DOGRAMATA.bgПричина за появата на конденз е отделянето на влага от въздуха в помещенията при контакта му със студените вътрешни повърхности на стените.

Друга причина за влага по прозорците е масово остъклени жилища с евтини обикновени стъкла.

Затова ние от DOGRAMATA ще Ви подарим Ка стъкло при закупуване на прозорци с профили SALAMANDER или PROFILINK, с което ще сложим край на тези Ваши проблеми!

 -

Уеб дизайн, изработка на сайт, поддръжка и SEO оптимизация от Максофт

Дограмата БГ

Attention!
dogramata.bg
is not active

Съдържанието на тази страница е архивирано за Вас благодарение на Максофт

сертифицирани стъклопакети

Сертифицирани стъклопакети, прозиведени от Чех Пласт. Стъклопакети от най-висок клас. Чех-Пласт за вас в избора ви за най добрите сертифицирани стъклопакети.  сертифицирани стъклопакети  chehplast.com  »  


стъклопакети

Чех Пласт произвежда сертифицирани стъклопакети и стъкла за крайни клиенти и за производители. Стъклопакетите имат CE знак съгласно БДС EN 1279-1 и 1279-2 за здравина и качество. Стъклопакети от Чех-Пласт на топ цени за вас Чех Пласт произвежда сертифицирани стъклопакети и стъкла за крайни клиенти и за производители. Стъклопакетите  имат CE знак съгласно БДС EN 1279-1 и 1279-2 за здравина и качество. Стъклопакети от Чех-Пласт на топ цени за вас  стъклопакети  chehplast.com  »  
Начало /  / Промоция на Ка стъкло