Дограмата БГ

Пвц дограма – предимства и недостатъци

Новини - Пвц дограма – предимства и недостатъци

Пвц дограма - предимства:

- Пвц дограмата кондензира много по-малко влага от алуминия, също като него има защита от ултравиолетовите слънчеви лъчи.
- Благодарение на многокамерната си конструкция pvc дограмата има отлични топло- и звукоизолационни свойства и съответства на всички изисквания за модерна дограма.
- PVC дограмата позволява поставянето на специален обков с многоточково затваряне.
- Пвц дограмата задържа по-успешно топлината в помещението.
- Пвц дограма - сравнително приемливи цени за доброто й качество.
- PVC дограмата е с добър температурен диапазон – от -50 до +60 градуса по Целзий, което я прави идеална за европейския климат.
- PVC дограмата изисква минимална поддръжка - не се нуждае от боядисване, третиране със специални препарати, а просто от измиване с мека кърпа и препарат.
- PVC дограма се изработва и монтира по-лесно, заради природата на самия материал, който, естествено е по-мек и гъвкав от алуминия например.
- Освен масовия бял цвят се предлагат много други цветове и декорации на пвц дограма без да е необходимо периодично боядисване и нанасяне на различни защитни лакове.
- На пвц дограма могат да се поставят всички видове звукоизолиращи и термоизолиращи стъкла.
- Пвц дограмата е екологично чист продукт.

Пвц дограма – недостатъци:

- Недостатък на пвц дограмата е стареенето във времето и уязвимостта и от механични повреди (одрасквания, удари). Вследствие на дълго излагане на силно слънце по-некачествената (т.е. най-евтината) дограма пожълтява.
- PVC дограмата старее по-бързо от алуминия (20-30 години), защото е с органичен произход. Но пък сериозните фирми, производители на пвц дограма развиват своите технологии, влагайки усъвършенствани съвременни модификатори, удължаващи експлоатационния срок и способстващи за по-малката промяна на външния вид във времето.

Предимствата на пвц дограмата на фона на минималните недостатъци, част от които могат да бъдат избегнати, я правят предпочитана от по-голяма част от клиентите ни.Уеб дизайн, изработка на сайт, поддръжка и SEO оптимизация от Максофт

Дограмата БГ

Attention!
dogramata.bg
is not active

Съдържанието на тази страница е архивирано за Вас благодарение на Максофт

Чех Пласт - официален предствител на Рехау дограма в София! Рехау дограма в София от фирма Чех-Пласт.  рехау София  chehplast.com  »  


Важно е да знаем каква дограма да изберем за къщата или апартамента. Чех-Пласт е сертифициран производител на дограма и оторизиран Rehau партньор за дограма.  дограма  chehplast.com  »  


Висококачествена дограма от chehplast.com най-предпочитаната в София община София и районите - зони на София град, София град и всичко за и от дограма София. Поръчки, монтаж и поддръжка на дограма в София от Чех Пласт. Чех Пласт - винаги на среща  дограма София  chehplast.com  »  


PVC дограма Рехау е сред лидерите на пазара. Поръчайте от ТОП фирма Чех Пласт! Чех-Пласт с висококачествена пвц дограма Рехау София  пвц дограма Рехау София  chehplast.com  »  


Фирма chehplast.com и Рехау представят Най-новата, модерна, предпочитана, търсена-алуминиева дограма, в най-посещаваната chehplast.com до вас когато ви трябва Алуминиева дограма и профили exalco, alumil, etem, schuco от производител. Дограмата за вас  алуминиева дограма  chehplast.com  »  


Уют и красота за дома! Избор на дограми, видове, модели, цветове на дограми за вашият дом от Чех- Пласт. Chehplast - дограми. Производство, монтаж, поддръжка на дограма от Чех-Пласт. Чех Пласт най-добрият избор за дограма. Дограми от Чех Пласт.  дограми  chehplast.com  »  


Висококачествена немска дограма от фирма Чех Пласт - най-предпочитаните в строителството. PVC дограма от Чех-Пласт. Чех Пласт за вашата немска PVC дограма  немска PVC дограма  chehplast.com  »  


Фирма Чех Пласт е сертифициран производител дограма. pvc, алуминиева дограма. Кой е най-добрият, най-предпочитаният производител за дограма? Чех-Пласт, за вас и вашата дограма.  производител дограма  chehplast.com  »  


Какво, как, каква, къде и защо дограма ce знак - chehplast.com. Стъклопакетите на Чех Пласт са серифицирани с CE знак. СЕ знак дограмата. Дограма със сертификат за качество. Какво означава се знак?.  дограма ce знак  chehplast.com  »  


Защо, какво, каква и как е Рехау - дограма Rehau от chehplast.com. Защо е най-предпочитана и търсена дграма в стройтелството, и домакинството? Дограма Rehau от Чех Пласт.. Немско качество от Рехау дограма. От Чех Пласт. Директни вносители на Рехау догра  дограма Rehau  chehplast.com  »  
Начало /  / Пвц дограма – предимства и недостатъци