Дограмата БГ

Пвц дограма – предимства и недостатъци

Новини - Пвц дограма – предимства и недостатъци

Пвц дограма - предимства:

- Пвц дограмата кондензира много по-малко влага от алуминия, също като него има защита от ултравиолетовите слънчеви лъчи.
- Благодарение на многокамерната си конструкция pvc дограмата има отлични топло- и звукоизолационни свойства и съответства на всички изисквания за модерна дограма.
- PVC дограмата позволява поставянето на специален обков с многоточково затваряне.
- Пвц дограмата задържа по-успешно топлината в помещението.
- Пвц дограма - сравнително приемливи цени за доброто й качество.
- PVC дограмата е с добър температурен диапазон – от -50 до +60 градуса по Целзий, което я прави идеална за европейския климат.
- PVC дограмата изисква минимална поддръжка - не се нуждае от боядисване, третиране със специални препарати, а просто от измиване с мека кърпа и препарат.
- PVC дограма се изработва и монтира по-лесно, заради природата на самия материал, който, естествено е по-мек и гъвкав от алуминия например.
- Освен масовия бял цвят се предлагат много други цветове и декорации на пвц дограма без да е необходимо периодично боядисване и нанасяне на различни защитни лакове.
- На пвц дограма могат да се поставят всички видове звукоизолиращи и термоизолиращи стъкла.
- Пвц дограмата е екологично чист продукт.

Пвц дограма – недостатъци:

- Недостатък на пвц дограмата е стареенето във времето и уязвимостта и от механични повреди (одрасквания, удари). Вследствие на дълго излагане на силно слънце по-некачествената (т.е. най-евтината) дограма пожълтява.
- PVC дограмата старее по-бързо от алуминия (20-30 години), защото е с органичен произход. Но пък сериозните фирми, производители на пвц дограма развиват своите технологии, влагайки усъвършенствани съвременни модификатори, удължаващи експлоатационния срок и способстващи за по-малката промяна на външния вид във времето.

Предимствата на пвц дограмата на фона на минималните недостатъци, част от които могат да бъдат избегнати, я правят предпочитана от по-голяма част от клиентите ни.Уеб дизайн, изработка, поддръжка и SEO оптимизация от Максофт

Дограмата БГ

Attention!
dogramata.bg
is not active

Съдържанието на тази страница е архивирано за Вас благодарение на МаксофтНачало /  / Пвц дограма – предимства и недостатъци