Дограмата БГ

Решение

 

За да решите проблема с образуването на конденз, е необходимо редовно проветряване; поставяне на стъклопакети с К - стъкло и външна топлоизолация.

 

Това, което не трябва да забравяте когато сменяте дограмата си е МИКРОВЕНТИЛАЦИОННИЯТ ОБКОВ

 

Обковът е от особено важно значение за един прозорец. Той осъществява връзката между крилото и касата и безпроблемното управление на различните видове прозорци. Съвременните видове обков позволяват прозорецът да се отваря в две равнини – комбинация между хоризонтална и вертикална ос. Препоръчително е да се предвиди по едно такова крило за всяко помещение с цел проветрение без загуби на топлина.

Тук идва ролята и на микровентилационния обков, който може да се постави на всеки двуосов механизъм. Микровентилационният обков осигурява контролирана вентилация, като допълнителната позиция на дръжката не позволява загуба на топлина.

Защо да изберете микровентилационен обков?

Смяната на дограмата води до запечатване на помещението и невъзможност за проветрение. Завъртайки дръжката под ъгъл от 45 градуса, се отваря луфт с размери между 6-10 мм, който осигурява необходимата вентилация на помещението.

343. drujki

 

С помощта на микровентилационния обков Вие имате едни от най-надеждните и сигурни прозорци, които ще допринесат за комфорта във Вашия дом.

348. обков



Уеб дизайн, изработка, поддръжка и SEO оптимизация от Максофт

Дограмата БГ

Attention!
dogramata.bg
is not active

Съдържанието на тази страница е архивирано за Вас благодарение на Максофт







Начало /  /  / Решение