Дограмата БГ

DECIDE ecoline

Препарати за почистване - DECIDE ecoline

Почистватели за цветни PVC и ALU профили

DECIDE - PVC и DECIDE - ALU

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Нова разработка почистващи продукти на основата на водни разтворители. Те са предназначени не само за производители на PVC и алуминиеви прозорци и врати, но и за битови цели в домакинствата, почистващи фирми, хора занимаващи се със след ремонтно почистване в обекти от различен тип. Посредством тях се почистват основно каширани с “Ренолит” фолио (зл.дъб, махагон и др.) PVC и цветни алуминиеви профили от остатъци от монтажни лепенки, мастила, мазнини, прах, мръсотия, както и всякакъв вид маркирания, използвани при производствения процес (молив, маркер и др.)

ВАЖНИ ДАННИ:

Почиствателите DECIDE-PVC и DECIDE ALU са със слаба агресивност към кожата, но въпреки това се препоръчва работата с ръкавици.

Почиствателите DECIDE-PVC и DECIDE ALU се използват и за основно почистване на профилите на прозорците и вратите от наслоени замърсявания от употреба, цигарен дим, петна от пръсти и др. След почистването профилите придобиват гланц вследствие на специалната добавка в продуктите.

Почиствателите DECIDE-PVC и DECIDE ALU могат да се употребяват и за други повърхности, но не и за порести и меки пластмаси.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

С препарата се напръскват замърсените участъци и се отстраняват с мека пластмасова шпакла. По - леките замърсявания се отстраняват с бяла кърпа. Да не се използват цветни кърпи!



Дограмата БГ

Attention!
dogramata.bg
is not active

Съдържанието на тази страница е архивирано за Вас благодарение на Максофт







Начало /  /  /  / DECIDE ecoline