Attention!
dogramata.bg
is not active

Съдържанието на тази страница е архивирано за Вас благодарение на Максофт
Избрани сайтове врата

 • Официалният AtlasPROfilax® център в България Официалният AtlasPROfilax® Център в България. Лечение на главоболие, мигрена, фибромиалгия, болки във врата, вертиго, сколиоза, ...

 • Най-актуални страници врата

 • Вандали удариха врачанския театър

 • Коледа в Пампорово - Хотел Орловец 5*  » ...

 • Адрес на офис Учебен център Славкова Адрес на офиса

 • Дограмата БГ

  плъзгащи се врати за баня

  Плъзгащите се врати за баня, се изработват от алуминий и най-често се използват при ограничено пространство в банята, тоалетната или коридора. Перфектно решение за малка баня и поради възможността за поставяне на огледало за пълнеж, което коренно променя усещането в малки помещения. Изолира достатъчно добре за нуждите на мокро помещение, което прави плъзгането удобна врата и за сервизни помещения.

  плюсове:

  + Не отнема място от помещението

  + Може да се боядиса във всички цветове по RAL

  + За пълнеж може да се използва материал максимално близък или дори същия като останалите интериорни врати.

  + Пълнежа може да е комбинация от два материал, така може от едната страна цветовете и материалите да се напаснат с останалите врати, а от страната на мокрото помещение да се постави стъкло в ефектен цвят или огледало с цел постигане на ефекта на "уголемяване" на помещението.

  + Подлежи на вграждане ( виж вариант 2, най-долу). При вграждане на плъзгаща врата за баня, касата(релсата) на вратата първо се монтира по стената и след това с помощта на сухото строителство се изгражда джоб около нея. Така остава видимо само крилото, а когато е отворено докрай то също се скрива. За вграждане на долната релса е необходимо изрязване на канал в замазката или поставянето на релсата преди полагането на замазката.

  минуси:

  - Плъзгащата врата за баня е по-скъпа от врата за баня с обикновено отваряне или тип "хармоника"

  Плъзгащи


  Уеб дизайн, изработка на сайт, поддръжка и SEO оптимизация от Максофт