Attention!
dogramata.bg
is not active

Съдържанието на тази страница е архивирано за Вас благодарение на Максофт
Избрани сайтове система

  • Максофт - интернет решения за бизнеса Максофт е уеб рекламна агенция с над 15 години опит в интернет реклама, уеб дизайн, изработка и SEO оптимизация на фирмени интер ...

  • АкваСистемс- системи за филтриране на вода Аква системс изграждане и поддръжка на системи за пречистване на питейни води за промишлени и битови нужди ...

  • Нови интернет страници система

  • Автосервиз Автокомплекс РС ЕООД Ремонт на генерация

  • Компютърни курсове, Уроци: AutoCAD, 3D Studio MAX Adobe Photoshop InDesign Excel Машинопис

  • Най-актуални страници система

  • Цени за ремонт на генерация при VW, Audi, Seat, Opel и Skoda Ремонт на генерация

  • Вентилация на офис и бизнес център, Поръчай вентилация на административни сгради, Вентилация на офис и бизнес център

  • New 3MXM52N Daikin Цена: По запитване, Климатик за три стаи Daikin 3MXM52N, 3MXM52Nмултисплит система 3MXM52N климатик за три стаи Daikin (външно тяло)

  • Дограмата БГ

    Профили kommerling, дограма Kommerling, прозорци Kommerling

     - кьомерлинг 88 плюс

    KÖMMERLING 88 plus е нова профилна генерация с високоефективна топлозащитна система. Три уплътнителни равнини във всички области (дори в сгъвката на крилото и касата) се грижат за по-добра защита срещу проливен дъжд или силен напор на вятъра.

    Иновативното уплътнение във фалца има ефекта на допълнителна топлозащита. Благодарение на по-добрата статика могат да се реализират и по-големи от досегашните прозоречни крила.
    Дори в стандартно изпълнение новата система отговаря напълно на изискванията за нискоенергийна къща.

    Това позволява едновременно и голяма свобода на формите и разцветките при намиране на архитектурно решение, базирана на възможностите за фолиране в стандартни и дървесни декори или с алуминиева повърхност.

    Интелигентната цялостна конструкция на новата система завишава в необичайна степен отчетените стойности по отношение на топло- и шумоизолацията, на сигурността и икономическата целесъобразност.

    Системата е за пример и в екологично отношение: марката KÖMMERLING е първият значим производител на прозоречни профили в световен мащаб, който наред с рециклираните материали, при производството си влага в "прясната" смес изключително и само безоловно ПВЦ със "зелени" стабилизатори на калциево-цинкова база.

    Технически характеристики:
    Конструктивна ширина - 88 мм
    Брой камери - 6
    Стъклопакет - 52mm

    Коефицент на топлопроводимост - 1.4 W/(m²K).

    Индекс на шумоизолация - 47dB
    Двубариерно уплътнение
    Обков  - G-U