Дограмата БГ

Стъкла, видове стъкла

Каталог - Стъкла


1. Стъклата намират приложение в различни сфери, могат да бъдат в различни форми, различни цветове и да бъдат съобразени с нуждите на клиента.

2. За да бъдат задоволени нуждите на архитектурните проекти са създадени множество покрития и комбинации от такива с цел термоизолация, шумоизолация, защита или просто визия.

3. За да бъдат изолатор стъклата, трябва да бъдат поставени на подходящо разстояние взависимост от изискванията и нуждите на всеки клиент. Дистанционерът служи точно за това.

4. С адсорбент се пълни дистанционерът. Той поема влагата между стъклата.

5. Пространство между стъклата е много важно. То е изолатор в стъклопакетите. Пълни се с газ или въздух.

6. Външен уплътнител/заливка. Бутила е еднокомпонентен материал за първата бариера. Най - важната функция на този материал е да уплътни пространството между стъклото и дистанциращата алуминиева рамка, като проникне в грапавините на двата елемента. Бутила е термопластичен, еднокомпонентен материал, притежаващ най - ниската стойност на пропускане на водните пари от всички уплътнителни материали. Чрез двустранното му нанасяне двете стъкла се свързват с дистанционера. Полиуретана или силикона са материали за втора бариера. В зависимост от типа на стъклопакета и неговото предназначение (за дограма или фасада), като херметизатор за запечатване ние използваме двукомпонентни материали - полиуретан или силикон. Те са силно еластични, силно вискозни и бързо съхнещи, с изключително ниска степен на проникване на влага.

 

С различните видове стъкла се постига различен ефект. Можете да намалите разходите си за отопление с нискоемисионните стъкла, да се защитите от пожар с пожароустойчивото стъкло, да постигнете забележителни интериорни решения с витражите, орнаментните и цветните стъкла.
Доверете ни се при избора на стъкло!Уеб дизайн, изработка, поддръжка и SEO оптимизация от Максофт

Дограмата БГ

Attention!
dogramata.bg
is not active

Съдържанието на тази страница е архивирано за Вас благодарение на МаксофтНачало /  / Стъкла