Дограмата БГ

Саламандър инвестира в своето производство в Тюркхайм /Германия/

Salamander Industrie Produkte GmbH, един от водещите доставчици на PVC системи в Европа и производител на качествени енергоспестяващи системи за PVC прозорци, инвестира около два милиона евро в разширяването на производствените си съоръжения в Turkheim. На 29 юни 2011 г. са изградени двадесет нови силоза, за съхранение на материални и за увеличаване на капацитета за съхранение на площадката. За Salamander тази инвестиция е в друга фаза в процеса на стратегическо развитие на централата на компанията.

В
в завода Turkheim на Salamander работят около 450 служители . Salamander е инвестирала и в изграждането на осем нови силози - с цел осигуряване на по - нататъшното развитие на площадката. Сградата започна работа  през март 2011 г. Изграждането на новото съоръжение на силозите е от особена важност за Salamander - не само че представлява увеличение в стопанската дейност в завода, но също така и важен момент в последователната стратегия за растеж и целенасочено развитие на цялата Група на SIP.

"Всеки от новите силози е с капацитет от 300 кубични метра и може да побере около 180 тона суровина. Това означава, че ние действително сме удвои капацитета за съхранение в завода. Подобрили сме безопасността на процеса - чрез значително увеличаване на акциите ни на продажбите, в съотношението суровини и готова продукция", обяснява Манфред Нол, директор на Salamander
Industrie Produkte GmbH.

За управителя на Salamander, компанията е с последователен стратегически подход през последните години, който вече носи плодове и се отплаща. Чрез разширяването на завода, Salamander е създал допълнителен капацитет - по този начин се дава възможност на компанията да реагира адекватно на нарастващото търсене националните и международни клиенти.



Дограмата БГ

Attention!
dogramata.bg
is not active

Съдържанието на тази страница е архивирано за Вас благодарение на Максофт







Начало /  /  /  /  / Саламандър инвестира в своето производство в Тюркхайм /Германия/