Дограмата БГ

Саламандър /Salamander/ ще вземе участиe в най-голямото изложение за врати и прозорци в Европа

Salamander Industrie-Produkte GmbH - една от водещите европейски фирми - производители на висококачествени енергийно - ефективни прозоречни системи от PVC, ще представи поредица от ориентирани към бъдещето решения за енергия - ефективното строителство с ПВЦ прозорци и врати тази година Fensterbau/frontale в Нюрнберг. Водещият международен панаир за прозорци, врати и фасадни технологии ще се проведе от 21-24 март 2012 г. в Нюрнберг. Salamander ще посреща посетители в зала 7, щанд 215.

Тази година на
търговския панаир Fensterbau/frontale, Salamander Industrie Produkte GmbH, ще покаже присъствието си, като ще се фокусира върху решения за висока енергийна ефективност на сградите. За да популяризира тази идея, доставчикът ще представи допълнително оптимизирани системи, както и нови разработки на продукти, за да закръглят своите хай-енд системни семейства. Salamander внимателно ще разгледа теми като сертифицирането на пасивното строителство на къщи, тъй като това може да стане енергиен стандарт в близко бъдеще.

Дългогодишното доверие и партньорство на клиентите са основа за успеха на компанията и успешното по - нататъшно развитие на
системните семейства Salamander, Brügmann и bluEvolution. Целта на компанията е да предложи на своите партньори най - високото ниво на качество, технологичните иновации и подкрепа.



Дограмата БГ

Attention!
dogramata.bg
is not active

Съдържанието на тази страница е архивирано за Вас благодарение на Максофт







Начало /  /  /  /  / Саламандър /Salamander/ ще вземе участиe в най-голямото изложение за врати и прозорци в Европа