Дограмата БГ

ПОВЕЧЕ ЗА ШУКО

 

Пластмасовите прозоречни системи на Schüco позволяват голяма свобода на оформление и дизайн и гарантира висока степен на сигурност при планирането. От цялото това многообразие изберете онази прозоречна система, която най-точно отговаря на Вашите намерения и изисквания.Оптимален вариант се постига при строителна дълбочина на касата 60 мм, за по-взискателни изпълнения най-удачни са системите със 70 мм строителна дълбочина. Прозоречните системи със строителна дълбочина 82 мм са висш сегмент от гамата продукти, който позволява изпълнението им в енергийноспестяващо строителство.


ОБКОВ Vario Tek - съчетание на стоманен обков с предимствата на обков с мартина; многократно лабораторно изпитване на всеки отделен компонент от системата с определена системна гаранция; безпроблемно изпълнение на нестандартни по форма и размери прозорци.

 Уеб дизайн, изработка на сайт, поддръжка и SEO оптимизация от Максофт

Дограмата БГ

Attention!
dogramata.bg
is not active

Съдържанието на тази страница е архивирано за Вас благодарение на Максофт
Избрани сайтове строителна

  • Строителна Фирма Дедал 1995- ремонти и строителство Дедал 1995- сертифицирана строителна фирма извършва строителство и ремонти на магазини, апартаменти, къщи и сгради. Предлага дов ...

  • Дедал 1995- ремонти от сертифицирана строителна фирма Ремонти на магазини, апартаменти и къщи. Боядисване и саниране на сгради.

  • Най-актуални страници строителна

  • Хидроизолация и хидроизолационни материали - геотекстил Геотекстил
  • Начало /  /  /  / ПОВЕЧЕ ЗА ШУКО