Attention!
dogramata.bg
is not active

Съдържанието на тази страница е архивирано за Вас благодарение на Максофт
Избрани сайтове строителна

 • Строителна Фирма Дедал 1995- ремонти и строителство Дедал 1995- сертифицирана строителна фирма извършва строителство и ремонти на магазини, апартаменти, къщи и сгради. Предлага дов ...

 • Дограмата БГ

  ПОВЕЧЕ ЗА ШУКО

   

  Пластмасовите прозоречни системи на Schüco позволяват голяма свобода на оформление и дизайн и гарантира висока степен на сигурност при планирането. От цялото това многообразие изберете онази прозоречна система, която най-точно отговаря на Вашите намерения и изисквания.Оптимален вариант се постига при строителна дълбочина на касата 60 мм, за по-взискателни изпълнения най-удачни са системите със 70 мм строителна дълбочина. Прозоречните системи със строителна дълбочина 82 мм са висш сегмент от гамата продукти, който позволява изпълнението им в енергийноспестяващо строителство.


  ОБКОВ Vario Tek - съчетание на стоманен обков с предимствата на обков с мартина; многократно лабораторно изпитване на всеки отделен компонент от системата с определена системна гаранция; безпроблемно изпълнение на нестандартни по форма и размери прозорци.

     Уеб дизайн, изработка на сайт, поддръжка и SEO оптимизация от Максофт