Дограмата БГ

88 plus

 - кьомерлинг 88 плюс1
Технически характеристики на системата:
Конструктивна ширина - 88 мм
Брой камери - 6
Трибариерно уплътнение
Стъклопакет варира от 24 – 40мм
Коефицент на топлопроводимост - 1,0 до ≤0,8 W/(m²K)
Индекс на шумоизолация - 47dB
Обков: G - U

KÖMMERLING 88 plus е нова профилна генерация с високоефективна топлозащитна система. Три уплътнителни равнини във всички области (дори в сгъвката на крилото и касата) се грижат за по-добра защита срещу проливен дъжд или силен напор на вятъра.

Иновативното уплътнение във фалца има ефекта на допълнителна топлозащита. Благодарение на по-добрата статика могат да се реализират и по-големи от досегашните прозоречни крила.
Дори в стандартно изпълнение новата система отговаря напълно на изискванията за нискоенергийна къща.

Това позволява едновременно и голяма свобода на формите и разцветките при намиране на архитектурно решение, базирана на възможностите за фолиране в стандартни и дървесни декори или с алуминиева повърхност.

Интелигентната цялостна конструкция на новата система завишава в необичайна степен отчетените стойности по отношение на топло- и шумоизолацията, на сигурността и икономическата целесъобразност.

Системата е за пример и в екологично отношение: марката KÖMMERLING е първият значим производител на прозоречни профили в световен мащаб, който наред с рециклираните материали, при производството си влага в "прясната" смес изключително и само безоловно ПВЦ със "зелени" стабилизатори на калциево-цинкова база.

 



Дограмата БГ

Attention!
dogramata.bg
is not active

Съдържанието на тази страница е архивирано за Вас благодарение на Максофт







Начало /  /  /  /  / 88 plus