Attention!
dogramata.bg
is not active

Съдържанието на тази страница е архивирано за Вас благодарение на Максофт
Избрани сайтове система

 • Максофт - интернет решения за бизнеса Максофт е уеб рекламна агенция с над 15 години опит в интернет реклама, уеб дизайн, изработка и SEO оптимизация на фирмени интер ...

 • АкваСистемс- системи за филтриране на вода Аква системс изграждане и поддръжка на системи за пречистване на питейни води за промишлени и битови нужди ...

 • Нови интернет страници система

 • Компютърни курсове, Уроци: AutoCAD, 3D Studio MAX Adobe Photoshop InDesign Excel Машинопис

 • Дограмата БГ

  88 plus

   - кьомерлинг 88 плюс1
  Технически характеристики на системата:
  Конструктивна ширина - 88 мм
  Брой камери - 6
  Трибариерно уплътнение
  Стъклопакет варира от 24 – 40мм
  Коефицент на топлопроводимост - 1,0 до ≤0,8 W/(m²K)
  Индекс на шумоизолация - 47dB
  Обков: G - U

  KÖMMERLING 88 plus е нова профилна генерация с високоефективна топлозащитна система. Три уплътнителни равнини във всички области (дори в сгъвката на крилото и касата) се грижат за по-добра защита срещу проливен дъжд или силен напор на вятъра.

  Иновативното уплътнение във фалца има ефекта на допълнителна топлозащита. Благодарение на по-добрата статика могат да се реализират и по-големи от досегашните прозоречни крила.
  Дори в стандартно изпълнение новата система отговаря напълно на изискванията за нискоенергийна къща.

  Това позволява едновременно и голяма свобода на формите и разцветките при намиране на архитектурно решение, базирана на възможностите за фолиране в стандартни и дървесни декори или с алуминиева повърхност.

  Интелигентната цялостна конструкция на новата система завишава в необичайна степен отчетените стойности по отношение на топло- и шумоизолацията, на сигурността и икономическата целесъобразност.

  Системата е за пример и в екологично отношение: марката KÖMMERLING е първият значим производител на прозоречни профили в световен мащаб, който наред с рециклираните материали, при производството си влага в "прясната" смес изключително и само безоловно ПВЦ със "зелени" стабилизатори на калциево-цинкова база.

     Изработка на сайт, NetService поддръжка и SEO оптимизация от Максофт